Gästboende - regler mm

Vår uthyrning grundas på minst två dygns boende (lågsäsong) och veckoboende under sommaren i möblerad stuga eller  lägenheter. Under högsäsong gäller bytardag lördag vid veckobeonde. I hyran ingår kostnader för el, värme och sophantering. Lakan och handdukar vill vi gärna att var och en har med sig, men det går också att hyra.

Incheckning är normalt mellan 15.00 och 20.00 och utcheckning kl. 11.00.

Vi försöker att hålla en hög standard på den uthyrning vi erbjuder. Det innebär att boendet ska hållas välstädat. I den deposition vi tar ut på 500 kronor vid ankomst, gäller som garant för att städning är väl utförd vid avfärd. Städningen går att friköpa för 500 till 1000 kronor.

Alla barn under 3 år bor gratis i våra boenden vid användning av befintliga sängar.

Bokningsavgiften fungerar som en handpenning och ska betalas inom en vecka efter bokning. Vid avbokning behåller hyresvärden avgiften. Slutavgiften betalas normalt in fyra veckor före ankomstdatum. Denna avgift kan även den behållas vid kort tid för avbokning.

Vår ambition är också att erbjuda bra boende för personer med olika allergier, vilket gör att
rökning ej är tillåten inomhus. Vi tillåter inte medtagande av egna husdjur till gården.

Vårt mål är att våra genuina gästboenden, av högsta klass i en fin lantmiljö, ska ge oss nöjda gäster som gärna vill återvända hit efter att fått en fin upplevelse med sig hem.

Lars och Åse
Lyckås Gård